Opis
Specifikacije
- Z14 aparat
- Aparat je postavljen sa uputama za lagano rukovanje
- Sustav hlađenja moguće maknuti
- Direktan sok: sok se direktno cijedi u čašu
- Odjeljak cijeđenja sa prozorom i automatskom blokadom
- Monitor sa informacijama: meni na 8 jezika
- Informacije o mogućim greškama
- Prednji panel je osvjetljen
- Mogućnost master zaključavanja
- Kutija za kovanice/novčanice
- Osvjetljeni prozor za promatranje procesa cijeđenja
- Elektronička kontrola temperature
- Mogućnost programiranja vremena za automatsko čišćenje
Tehničke specifikacije
Napon | 230V-50 Hz. 220V-60 Hz. 110V-60 Hz |
---|---|
Potrošnja | 700 W |
Autonomija | 50-55 cijeđenja |
Vrijeme pripreme | 16-21 sekunda (ovisno o konfiguraciji) |
Rashladna tekućina | R134A |
Težina | 225 kg |
Kapacitet košare | 25 kg voća |
Pretinac jednokratnih čaša | 115 kom Ø 70-71, zapremnine 150 cc do 220 cc |
Promjer voća | Ø 55– 75 mm Opt: Copa grande Ø 70– 90 mm |
Dimenzije | 1845 (a) x 680 (l) x 700 (p) mm |
Zaštita | Senzori blokade |
Max. tlak vode | 6 bara |
ZV25

5 točaka Vendinga
Vrijeme
Jednom kada postavite Zummo Vending mrežu, uloženo vrijeme je minimalno.
Procjena: za svakih 100 postavljenih aparata, potrebno je tek 30 sati tjedno, u prosjeku.
Otvoreno 24 sata
Prihod se generira i danju i noću, 365 dana godišnje, bez troškova doprinosa, osoblja ili plaća.
Investicija
Opći i troškovi održavanja Zummo vending modela su niski, omogućavajući povrat investicije u vrlo kratkom vremenskom roku, brzo povećavajući kapital.
Juice
Budući da je svježe cijeđeni sok impulzivni prozvod, model poslovanja postaje visoko profitabilan.
