Jumbo-juice je tvrtka iz Zagreba, koja je glavni distributer (Zummo office) za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Makedoniju. Naš zadatak je da omogućimo svojim klijentima/partnerima da uz pomoć svježe cijeđenih sokova ostvare iznadprosječne profite. Na svom skladištu uvijek imamo Zummo aparate spremne za isporuku, kao i rezervne dijelove. Također imamo servis i tehničku podršku, tako da su naši partneri fokusirani samo na zaradu, a mi obavljamo sve ostalo.

 

Zummo Innovaciones Mecanicas, španjolska tvrtka osnovana u Valenciji, počela je sa radom 1992. godine, u potrazi za savršenim juiceom. Postepeno postaje globalno mjerilo u dizajnu i proizvodnji automatskih aparata za cijeđenje citrusa, promovirajući svoje proizvode u preko 90 zemalja. Danas, 25 godina kasnije, Zummo je postao konsolidirani igrač, pojam prestiža i kvalitete u svom sektoru, podržan svojim ekskluzivnim sustavom cijeđenja soka (Efficient Vertical System).

Obitelj

„Timski rad je ono što omogućuje rast odlične tvrtke.“

8000m2 prostora
8 linija za sastavljanje, opremljenih najmodernijom tehnologijom.

Prilagođeno skladište za pružanje najbolje usluge.
740 m2 ureda sa visoko kvalificiranim profesionalcima.

U neposrednoj blizini

Izvorni okus svježe cijeđenog, prirodnog voća u više od 90 zemalja.

Sustav

“„Naš sustav cjeđenja je jedinstven u svijetu, nudeći…..“

100% prirodni okus

Zummo ekskluzivn sustav cijeđenja reže naranču okomito te pod velikim pritiskom cijedi, što rezultira maksimalnom količinom soka i 100% prirodnim sokom.

Sustav samočišćenja

Sustav samočišćenja omogućuje cjeđenje više soka zahlvaljujući svom atomatskom čišćenju filtera.

Nature inspired

The Nature range has been inspired by nature, by the motivation to reflect the strength, elegance and timelessness of the elements offered by nature in our juicers.